FORHANDLERE I HOVEDSTADEN

Frida Davidsen

Nørre Farimagsgade 17
1364 København K

Tlf.  33 13 03 72

www.fridadavidsen.dk

Åbningstider:

mandag-onsdag og fredag kl. 9.00-16.00 torsdag 9.00-18.00

Bestil venligst tid før personligt fremmøde.

Velkommen til Frida Davidsen – specialsalon med parykker, toupéer og hovedbeklædninger.

Vores salon er beliggende på Nørre Farimagsgade i det centrale København. Hos os får du personlig hjælp og vejledning, og sammen finder vi den helt rette paryk og løsning til dig.

Personalet hos Frida Davidsen har mange års erfaring med parykker. Alle har gennemgået den 4-årige frisøruddannelse, og er løbende på kurser, derfor kan vi tilbyde dig høj faglighed.

Vi ved, at det er en mere eller mindre rystende oplevelse at miste håret, uanset om det er midlertidigt eller varigt. Det er svært at forholde sig fornuftigt og nøgternt til, og det behandler vi med respekt.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!
~ Medarbejderne, Frida Davidsen ~

Ea Rosenmejer 

Hovedvejen 158,1 nr. 9 

2600 Glostrup 

Kontakt: 2348 0005

www.earosenmejer.dk 

Bestil tid til en

konsultation i dag, 

dette er helt gratis og uforpligtende.

Åbningstider :

Mandag kl. 11-17:30

Tirsdag & Onsdag kl. 9-17:30

Torsdag kl. 9-19:00

Fredag kl. 9-16:00  

Lørdag lukket.

P rodukter

Ea Rosenmejer er specialist indenfor alt vedrørende parykker og toupéarbejde samt andre former for hårløsninger – bl.a. hairextension og hairintegration.
Ea har udviklet sin ekspertise og erfaring indenfor toupé- og parykarbejde gennem mere end 25 år. Hun var i 15 år ansat hos Finn Waldorf på Frederiksberg indtil hun i 2008 åbnede egen forretning i Glostrup. Ea har deltaget i flere internationale seminarer/kurser og konkurrencer i bl.a. Portugal, Spanien, Holland, Finland, Norge, Sverige, Frankrig, USA og Tyskland, hvor hun har vundet 1. præmie i toupéarbejde.
 

 

Services

Forretningens kundekreds består af både mænd, kvinder og børn, der har et behov for hendes ekspertise. Dette behov kan være opstået som en følge af et sygdomsrelateret hårtab, men det kan også blot være et ønske om at tilføre sit udseende en ny spændende forandring som f.eks. hårforlængende hairextension eller en paryk.

 

Salon Chess & Maltby

Skovparken 10 C

3060 Espegærde

Kontakt: 4922 0606

Online Booking & Åbningstider www.chessmaltby.dk chessmaltby@gmail.com

Produkter

Salon Chess er specialiseret i parykker fra det eksklusive mærke Waldorf og Ragn. Vi er leverandør og samarbejdspartner til hospitaler og kommuner, samt private, og yder fuld diskretion med egen kabine, -

hjemmebesøg kan tilbydes, der ud over forhandler vi tørklæder og huer fra Christine Headwear, Lido Design og Waldorf & ragn. Husk du frit kan vælge hvor du vil købe din paryk med tilskud - hos Salon Chess & Maltby ordner vi alt for dig. 

Services

Med Baggrund i 25 års erfaring med hårmode hjælper jeg dig – diskret og kompetent – med at finde den model, farve og form, som gør at du med det samme føler dig godt tilpas, og kan kende dig selv igen

                                      Med venlig hilsen

                                                            Dorte Hjertstedt.

Waldorf-Ragn

Holmensvej 2A,

3600 Frederikssund,

Tlf. 4738 5022

Åbningstider: Mandag – fredag: 9-16.30

 

Parykcentret,

Sankt Jakobs Plads 6,

2100 København Ø,

Tlf. 3312 8410

Åbningstider: Mandag – fredag: 10-17

 www.waldorf-ragn.dk

Professionelle hårløsninger til alle typer af hårtab.

Hos os finder du altid et kæmpe udvalg af parykker og kan som udgangspunkt, få dit nye hår med hjem med det samme!

Du får lov at prøve forskellige modeller og farver, så vi sammen kan finde frem til det rigtige valg.

Derefter tilpasses parykken specielt til dig og vi rådgiver dig om, hvordan du skal pleje og vedligeholde din paryk, så den holder sig pæn længst muligt.

 

Vi kører gerne ud til dig, hvis du ikke har mulighed for at komme til os.

 

Tidsbestilling er ikke nødvendig, men vi ser helst, at du ringer på forhånd, så vi kan tilbyde dig den bedste service.

Kom ind og gør brug af vores mange års erfaring!​

 

Toftild Alternativt Hår Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C

Tlf. 71 74 91 71

info@parykker.dk

Onlinebooking www.parykker.dk

Toftild billede.jpg

Toftild Alternativt Hår er en specialforretning, hvor vi udelukkende arbejder med parykker, toupeer og andre løsninger til helt eller delvist hårtab. For dig som kunde betyder det, at du møder stor faglig kompetence, erfaring og en service, der rækker lidt ud over det sædvanlige. I en salon, der er indrettet, så du sidder helt privat.

 

Vi har altid de nyeste parykker på lager og masser af dem, fordi vi også er grossister og leverer parykker til frisører i hele landet.

 

Hos os får du derfor oftest parykken med hjem med det samme. Klippet og stylet, så den passer til dig og dit behov.  Med vejledning, plejeprodukter, parykstativ og gode råd. Og hertil masser af empati, smil og en god og hjertelig stemning.

 

Vi er frivillige på make-up kurserne Look Good Feel Better og har vores eget velværekursus på Kræftens Bekæmpelse i Aalborg. Vi ved nemlig også en hel del om make-up og hud- og neglepleje. Så vi kan hjælpe dig hele vejen rundt.

 

Du finder tillige et stort udvalg af smukke tørklæder og smart hovedbeklædning.

 

Vi anbefaler, at du booker en tid, så du ikke går forgæves. Du er velkommen forbi, inden du taber dit hår, men du bestemmer selv, hvornår i processen, det er tid at besøge os. Vi afregner direkte med region Nordjylland, så du ikke selv skal lægge penge ud.

 

Vi glæder os meget til at hjælpe dig.

Produkter

Services

Produkter

Services