FORHANDLERE I NORDJYLLAND

Toftild Alternativt Hår 

Budolfi Plads 9 

9000 Ålborg 

Kontakt: 9810 3211

Onlinebooking: www.parykker.dk

Toftild Alternativt Hår er en specialforretning, hvor vi udelukkende arbejder med parykker, toupeer og andre løsninger til helt eller delvist hårtab. For dig som kunde betyder det, at du møder stor faglig kompetence, erfaring og en service, der rækker lidt ud over det sædvanlige. I en salon, der er indrettet, så du sidder helt privat.

 

Vi har altid de nyeste parykker på lager og masser af dem, fordi vi også er grossister og leverer parykker til frisører i hele landet.

 

Hos os får du derfor oftest parykken med hjem med det samme. Klippet og stylet, så den passer til dig og dit behov.  Med vejledning, plejeprodukter, parykstativ og gode råd. Og hertil masser af empati, smil og en god og hjertelig stemning.

 

Vi er frivillige på make-up kurserne Look Good Feel Better og har vores eget velværekursus på Kræftens Bekæmpelse i Aalborg. Vi ved nemlig også en hel del om make-up og hud- og neglepleje. Så vi kan hjælpe dig hele vejen rundt.

 

Du finder tillige et stort udvalg af smukke tørklæder og smart hovedbeklædning.

 

Vi anbefaler, at du booker en tid, så du ikke går forgæves. Du er velkommen forbi, inden du taber dit hår, men du bestemmer selv, hvornår i processen, det er tid at besøge os. Vi afregner direkte med region Nordjylland, så du ikke selv skal lægge penge ud.

 

Vi glæder os meget til at hjælpe dig.

 

Produkter 

Services